Üdvözöljük a Žitava Panzióban

Udvardon (Dvory nad Žitavou)

Panzió étteremmel – A Žitava panzió az Érsekújvár (Nové Zámky) – Léva (Levice) főútvonalon található. A panzió parasztház stílusban épült, építészete az egykor Dél-Szlovákiára jellemző stílus emlékét őrzi.

A panzióról

2005-től Udvard (Dvory nad Žitavou) község központjában, az Újvár (Nové Zámky) – Léva (Levice) főútvonal közelében áll a Žitava Panzió és étterem. Parasztkúria stílusban épült és építészeti kialakítása az egykor jellegzetes dél-szlovákiai építészeti stílust idézi. A panzió atipikus épületét egy csodálatos széles kert öleli körbe, amely egyedi hangulatot kölcsönöz ennek az otthonos vidéki kúriának.
Kiváló konyhájával, gyönyörű környezetével és a vendégek családias fogadásával a panziónk egy kedvelt állomása lesz nemcsak az éhes autósoknak, hanem azok számára is, akik pihenésre vágynak egy kellemes családias környezetben.
A vendégeink rendelkezésére áll egy fedett medence, amely a forró nyári napok és éjszakák során is ideális kikapcsolódást biztosít. A vendégek számára teniszpályát is fenntartunk. Kedvére teszünk a lovak, háziállatok szerelmeseinek, valamint a vidéki turizmus kedvelőknek is.
Ideális elhelyezkedésének köszönhetően a Žitava Panzió tökéletes szálláslehetőséget biztosít az újvári (Nové Zámky), bellegszencsei (Podhájska) és párkányi (Štúrovo) gyógy-, termál- és élményfürdők látogatóinak.
A Žitava Panzió egy egyedülálló hely, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a vállalati rendezvények, családi ünnepségek, üdülés és szabadságtöltés során. Nem okozunk csalódást a legigényesebb vendégeknek sem, és biztosan teljesíteni fogjuk az elvárásaikat. A készséges személyzetünk mindig örömmel gondoskodik az Önök kényelméről, és hogy kellemes pillanatokat töltsenek el nálunk.

Várjuk látogatását!

a Žitava panzió csapata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Családi ünnepségek

 

A Žitava panzió ideális hely a családi ünnepségekhez! Ha kellemes és hangulatos környezetet keres egy születésnapi partihoz, keresztelőhöz, esküvőhöz vagy más családi eseményhez, mi itt vagyunk az Ön számára.

Éttermünkben gazdag étel- és italválasztékot kínálunk, amelyből kedvére válogathat. Szívesen segítünk Önnek a menü kiválasztásában és biztosítjuk az Ön ízlése szerinti dekorációt. A gyermekek számára külön menüvel és játszósarokkal rendelkezünk.

Helyiségeink alkalmasak gyermekes családok, de idősebb vendégek számára is. Légkondicionált termekkel rendelkezünk, melyek befogadóképessége 90 főig terjed. Kérésére zenei előadást vagy DJ-t szervezünk, aki az Ön által választott dalokat játssza.

Várjuk látogatását, és hiszünk abban, hogy egy felejthetetlen családi ünnepet fog velünk tölteni. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne egy időpontot foglalni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Terasz a kikapcsolódás pillanataiért

Teraszunkon pihenhet, találkozhat barátaival vagy családjával, és élvezheti az ételeket és italokat a friss levegőn. A terasz különböző társasági események (partik, grillezések stb.) megrendezésére is alkalmas.

Žitava Panzió

Hlavná 585/5

941 31 Dvory nad Žitavou

Slovakia

Kapcsolat

mob.: + 421 (0) 905 911 951
fax: +421 (0) 35 6 450 535

Visits: 72