Étterem

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 10:00 – 15:30
Szombat – megrendelésre (családi ünnepségek)
Vasárnap – zárva

Már az étterembe történő belépéskor megérinti Önöket a kellemes, nyugodt otthoni hangulat, és a régió specialitásainak illatai felingerlik az ízlelőbimbóikat. Az étterem a nyári teraszokkal együtt 60 férőhelyet biztosít.
A helyi környék hagyományos ínyencségeit is felölelő konyhán keresztül igyekszünk őrizni a dél-szlovákiai hagyományok szellemét. Az ételek elkészítésekor ügyelünk arra, hogy helyi forrásból származó élelmiszereket használjunk. Ennek köszönhetően az ételeink ízekben rendkívül gazdagok.

Étkezési utalvánnyal és hitelkártyával történő fizetést is elfogadunk.

Borpince, tárgyalóterem és kerti kandalló

A boltíves borpince felhívja a vendégek figyelmét a környék borászainak aktív és precíz munkájára. A dél-szlovákiai borvidék az egyik legnagyobb borvidékek közé tartozik Szlovákiában. A Žitava Panzióban a helyi borászaink termékeivel büszkélkedhetünk, és támogatjuk az ő kitartó munkájukat azzal, hogy kizárólag helyi minőségi és válogatott asztali borokat kínálunk.
A régióink borai nem okoznak csalódást a legigényesebb vendégnek sem.

A kerti kandalló egy mágikus hely a panziónkban. A környező világtól elrejtve és mindennemű problémáktól távol élvezhetik a nyári grillezést barátaikkal együtt egy teljesen új módon.

A borpince, a konferenciaterem és a kerti kandaló kiváló helyszínt biztosítanak különböző társadalmi rendezvények, családi ünnepségek vagy vállalati események és képzések szervezésére.

Már évek óta segítünk vendégeinknek és a környező vállalatoknak azok kisebb vagy nagyobb rendezvényei megszervezésében. Professzionális hozzáállásunk és a részletekre való odafigyelés garantálja, hogy felejthetetlen pillanatokat éljenek meg és élvezhessék a nyugodt, háborítatlan hangulatot.

Ne habozzon, és foglaljon nálunk helyszínt az Önök következő rendezvényéhez. Várjuk Önöket!

Žitava Panzió

Hlavná 585/5

941 31 Dvory nad Žitavou

Szlovákia

Kapcsolat

mob.: + 421 (0) 905 911 951
fax.: +421 (0) 35 6 450 535

Visits: 12