Hlavné jedlá z mäsa
Hovädzie mäso
Hovädzí steak (mladý býk z vlastného chovu)
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením
Šťavnaté medailónky zo sviečkovice preliate jemnou smotanovo-bylinkovou omáčkou
Flank steak (mladý býk z vlastného chovu)
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením
Hovädzie líčka dusené na víne a rozmaríne podávané s viedenskou knedľou
Bravčové mäso
Grilovaná bravčová panenka obalená v slanine s bryndzovou omáčkou
Bravčová panenka zapečená s cuketou a modrým syrom preliata jemnou smotanovo-bylinkovou omáčkou
Klasický bravčový rezeň
Hydina z vlastného chovu
Kuracie prsia obalené v prosciute, plnené parmezánom
Kurací steak
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením
Kuracie prsia zapekané s paradajkou a syrom, preliate syrovou omáčkou
Kačacie prsia podávané s lokšou a červenou kapustou
Ryby
Losos na grile s omáčkou z celozrnnej horčice
Pstruh pečený na cesnakovom masle a bylinkách
Špeciality
Predjedlá
a polievky
jedlá z mäsa a ryby
cestoviny a rizoto
Šaláty a prílohy, omáčky
Dezerty
Views: 419