Hlavné jedlá z mäsa

Hovädzie mäso

Hovädzí steak (mladý býk z vlastného chovu)
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením

Šťavnaté medailónky zo sviečkovice preliate jemnou smotanovo-bylinkovou omáčkou

Flank steak (mladý býk z vlastného chovu)
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením

Hovädzie líčka dusené na víne a rozmaríne podávané s viedenskou knedľou

Bravčové mäso

Grilovaná bravčová panenka obalená v slanine s bryndzovou omáčkou

Bravčová panenka zapečená s cuketou a modrým syrom preliata jemnou smotanovo-bylinkovou omáčkou

Klasický bravčový rezeň

Hydina z vlastného chovu

Kuracie prsia obalené v prosciute, plnené parmezánom

Kurací steak
Omáčka podľa výberu: prírodná, syrová alebo smotanová so zeleným korením

Kuracie prsia zapekané s paradajkou a syrom, preliate syrovou omáčkou

Kačacie prsia podávané s lokšou a červenou kapustou

Ryby

Losos na grile s omáčkou z celozrnnej horčice

Pstruh pečený na cesnakovom masle a bylinkách

Špeciality

Predjedlá

a polievky

jedlá z mäsa a ryby

cestoviny a rizoto

Šaláty a prílohy, omáčky

Dezerty

Views: 419