
Denné menu
Menu sa podáva v čase: 10:45 – 15:00 hod.
Cena jedál: A, B, C – 6,50 €, D – 6,90 €, D1 – 7,90 €, špeciálna ponuka – 11,90 €
Cena za balenie – 0,45 €
Denné menu Penzión Ž i t a v a
mobil: 0905 911 951
Pondelok
Utorok
Streda
Štvrtok
Piatok
Pondelok 15.09.2025 – sviatok zatvorené
Polievka:
0,33l
Menu A:
120g/150g
Menu B:
120g/150g
Menu C:
300g
Menu D:
400g
Menu D1:
300g
Špeciálna ponuka:
150g/150g
Utorok 16.09.2025
Polievka:
Zeleninová s krutónmi /mliečna/ 0,33l
Menu A:
Pečené marinované kuracie krídelká, dusená ryža, kompót
120g/150g
Menu B:
Plnená bravčová roláda, zemiakové pyré, čalamáda
120g/150g
Menu C:
Bryndzové pirohy s opečenou slaninou a kyslou smotanou
300g
Menu D:
Vyprážaný syr na černohorský spôsob s hranolkami, tatárska omáčka
120g/150g
Menu D1:
Zabíjačkový tanier /pečená hurka a klobása/s chlebom a horčicou, kyslá príloha
300g
Špeciálna ponuka:
Vyprážaný bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, zeleninová obloha
200g/200g
Streda 17.09.2025
Polievka:
Vývar z kostí s rezancami 033l
Menu A:
Viedenský kurací rezeň, majonézový šalát
120g/150g
Menu B:
Sviečková na smotane s domácou knedľou
120g/150g
Menu C:
Zapečené palacinky vo vanilkovom kréme plnené jablkovo – banánovou plnkou
300g
Menu D:
Vyprážaný syr na černohorský spôsob s hranolkami, tatárska omáčka
120g/150g
Menu D1:
Zabíjačkový tanier /pečená hurka a klobása/s chlebom a horčicou, kyslá príloha
300g
Špeciálna ponuka:
Vyprážaný bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, zeleninová obloha
200g/200g
Štvrtok 18.09.2025
Polievka:
Česká bramboračka 0,33l
Menu A:
Gazdovské kuracie soté /s kuracou pečienkou/, dusená ryža, cviklový šalát
120g/150g
Menu B:
Bravčová krkovička s chrenovou omáčkou, opekané zemiaky
120g/150g
Menu C:
Vajcové halušky, kyslá uhorka
300g
Menu D:
Vyprážaný syr v černohosrkom cestíčku s hranolkami, tatárska omáčka
120g/150g
Menu D1:
Zabíjačkový tanier /pečená hurka a klobása/s chlebom a horčicou, kyslá príloha
300g
Špeciálna ponuka:
Vyprážaný bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, zeleninová obloha
200g/200g
Piatok 19.09.2025
Polievka:
Pórová krémová 0,33l
Menu A:
Kuracie prsia pod perinkou, dusená ryža, šalát
120g/150g
Menu B:
Plnená zemiaková placka /bravčové/, šalát
120g/150g
Menu C:
Špenátový prívarok s volským okom, varené zemiaky
120g/150g
Menu D:
Vyprážaný syr na černohorský spôsob s hranolkami, tatárska omáčka
120g/150g
Menu D1:
Zabíjačkový tanier /pečená hurka a klobása/s chlebom a horčicou, kyslá príloha
300g
Špeciálna ponuka:
Vyprážaný bravčový rezeň so štuchanými zemiakmi, zeleninová obloha 200g/200g
Tešíme sa na Vás
a prajeme dobrú chuť!
Views: 9750